Дерматологична клиника София

Дерматологична клиника  София

Иновативната технология на системата LightSheer

През последните години лазерите навлязоха широко при процедурите за намаяване на нежелано окосмяване. Малко апарати обаче предоставят възможностите и множеството приложения на системата LightSheer.

Тя предоставя възможност както за третиране на нежелано окосмяване, така и за отстраняване на разширени капиляри и вени по крайниците, доброкачестени пигментни образувания и враснали косми.

Системата LightSheer предлага революционни качества и значителни предимства пред останалите апарати за лазерна епилация:

  • Първата система, която дава възможност за трайно премахване на нежеланото окосмяване чрез високо-енергийна диодна технология
  • Бърза и неинвазивна процедура, без последващо време за възстановяване
  • Въздействие върху всеки тип кожа (от най-светлата до мургави кожи) и при кожа с тен
  • Успешно лечение при врастване на космите, съдове на краката и доброкачествени пигментни петна
  • Патентован накрайник с възможност за охлаждане преди, по време и след енергийния импулс с цел намаляване на евентуален дискомфорт. Това позволява и използването на по-високи енергийни нива при третирането.

Множеството възможности на системата LightSheer

Разширени вени на краката - При 50-60% от хората се установяват различна степен на разширяване на вените на краката. Склеротерапията се при тези случаи все още е основен метод за лечение, но при малки съдове и капиляри лазетерапията е основен метод за коригиране. Системата LightSheer предоставя алтернатива за лечение на малки повърхностни капиляри.

Доброкачествени пигнементни образувания на кожата - Системата LightSheer може успешно да повлиява множество различни доброкачествени образувания на кожата.

Враснали косми на брадата - това е често срещано състояние, което се развива след отстраняване на космите в областта на брадата и шията след обръщането им към в кожата, където се развиват различни възпалени зони. Развива се по-често при хора с естествено къдрава коса