Дерматологична клиника София

Дерматологична клиника  София

Най-съвременната технология за ефективна и бърза лазерна епилация без болка

SHR-лазерната епилация е съвременен метод за лазерна епилация, използван от ALMA lasers в Soprano ice. Тя дава възможност за бърза, безболезнена и силно ефективна лазерна епилация, предлагана и от Дерматологична клиника "София".

 

  • ЕФЕКТИВНОСТ доказана в клинични наблюдения
  • БЕЗБОЛЕЗНЕНА
  • ДЪЛГОТРАЙНА ЕФЕКТИВНОСТ
  • НАЙ-БЪРЗАТА и при обширни области от тялото
  • ДОКАЗАНО БЕЗОПАСНА
  • ПОДХОДЯЩА ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА
  • ПОДХОДЯЩА ЗА ВСЯКА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО дори и за чувствителни области

 

 

Двете най-ефективни съвременни лазерни технологии за премахване на нежелано окосмяване – диоден и александритен лазер в една система

Безболезнено премахване на нежеланото окосмяване се превръща в един от най-търсените методи за лазерна епилация сред пациентите.
Най-съвременните технологии за лазерна епилация стават основа за създаването на лазерната система Soprano ice.

Благодарение на двата си накрайника с дължини на вълната 810-nm при диодния лазер и 755-nm при александритния лазер става възможно третирането на окосмяването при хора с различен тип кожа и степен на окосмяване.

Soprano ice е най-иновативната система за лазерна епилация с клинично доказани резултати. Проведените проучвания доказват високата ефективност на лазерната епилация, осъществена със системата Soprano ice, благодарение на възможността за комбиниране на диоден и александритен лазер.

 SHR™и IN MOTION™ технология
Лазерната система работи, съчетавайки както стандартен импулсен начин на подаване на лазерния лъч, така и чрез т.нар. SHR технология. Тя дава възможност за постепенно загряване на космените фоликули до поглъщане на необходимата доза енергия за ефективното им унищожение чрез допълнителната IN-MOTION технология. При този процес на непрекъснато движение на накрайника значително намалява болката от процедурата и риска от изгаряне на кожата. Чрез двете технологии се постига значително по-голяма бързина на лазерната епилация при запазване на ефективността й. Не е необходимо допълнително охлаждане или нанасяне на обезболяващи средства.

 

ICE™ технология
За да увеличи комфорта по време на процедурите Alma Lasers разработват и добавят към предимствата на Soprano ICE и специалната патентована технология ICE, чрез която по време на процедурата кожата се охлажда допълнително. Това се постига чрез вграждането на специален сапфирен кристал в накрайника на лазерната система. Така се понижава температурата на кожата по време на обработването й.

 

SPEED™ иновация
Накрайникът за диодна лазерна епилация на Soprano ICE има голяма площ на импулсното петно – размери  12х10 мм, което допълнително увеличава скоростта на обработване на зоната. Ускоряването на лазерната епилация се постига и благодарение на най-високата в съвременните лазерни системи скорост на излъчване на импулсите - до 20 Hz.

Съчетанието на технологиите SHR™, IN-MOTION™, SPEED™ и ICE™ прави лазерната епилация със Soprano ice най-ефктивната, бърза и безболезнена епилация, предлагана в момента.

Резултатите, постигнати със Soprano ice са много по-добри спрямо всички лазери за епилация, използвани досега.

 

Вижте цените на лазерните епилации за жени и мъже тук.

 

Всички процедури лазерна епилация се извършват в клиника REVERSE.