Дерматологична клиника София

Дерматологична клиника  София

Мезотерапия

Мезотерапията се прилага с цел ревитализиране, дълбока и допълнителна хидратация на тъканите на инжектираната зона (лице, деколте, шия, ръце). За постигане на очаквания ефект са необходими различен брой процедури

Мезотерапията се прилага с цел ревитализиране, дълбока и допълнителна хидратация на тъканите на инжектираната зона (лице, деколте, шия, ръце). За постигане на очаквания ефект са необходими различен брой процедури, което зависи от типа на прилагания продукт, както и от началното състояние на кожата на третираната област.

УслугаЦена
Мезотерапия на лице с витамини и антиоксиданти (с обезболяване)
Инжектирането на комплекс от вещества – витамини и антиоксиданти дава възможност за подобряване на възстановителните процеси в кожата и цялостното и тонизране. Процедурата е подходяща за по-млада и неувредена кожа.
Основна терапия – 4 процедури (2 пъти месечно), поддържаща – 1 процедура на 2-3 месеца

150 лв.Мезотерапия на лице с колаген
Инжектирането на комплекс от вещества, които стимулират изграждането на нова съединителна тъкан е подходящо както за по-млада, така и за видимо отпусната кожа. Целта е индуциране на образуване на нова съединителна тъкан, което води до плавно уплътняване и стягане на третираните зони, подобряване на тургора.
Основна терапия – 10 процедури (1 седмично)


Guna tissue (колагенова мезотерапия) -  
100 лв.


Мезотерапия на лице с хиалуронова киселина
Мезотерапията с хиалуронова киселина е отличен избор при всяка възраст. Използва се както за превенция на отпускането на кожата, така и за активна хидратация, стягане и изглаждане на кожата на лицето, шията, деколтето и гърба на ръцете. Хиалуроновата киселина е мощен хидратиращ фактор - една молекула киселина привлича в подкожната тъкан 1000 молекули вода. Освен това тя спомага за колагеногенезата и биоревитализацията на кожата. За дълготраен ефект е необходим курс от три процедури за период от три месеца (една процедура месечно) или бързо възстановяване на кожата за 3 седмици (една процедура седмично).
Основна терапия – 3 процедури (1месечно), поддържаща терапия – 1 процедура на 6 месеца

220 - 250 лв.

 

Мезотерапия с Juvederm Hydrate

350 лв.
Мезотерапия с Teosyal Redensity 1 - 1 ml
250 лв.
Мезотерапия с Teosyal Redensity 1 - 3 ml
540 лв.
Мезотерапия при косопад
Мезотерапията при косопад е метод, който ускорява и улеснява процеса на възстановяване на разредено или напълно загубено окосмяване. Може да се приложи както в областта на косата, така и в други окосмени области
Основна терапия – 4 процедури (1 седмично); поддържаща  – 6 процедури (1 месечно)

Малка зона -
80 лв.

Голяма зона -
150 лв.

Мезотерапия на лице с плазма - Плазмотерапия
Мезотерапията с плазма е отличен избор при всяка възраст. Използва се както за превенция на отпускането на кожата, така и за стягане и изглаждане на кожата на лицето, шията, деколтето и гърба на ръцете. Плазмата, която се извлича от собствената кръв е богата на растежни фактори, които подобряват кръвоснабдяването и повишават образуването на собствен колаген в третираната зона. За дълготраен ефект е необходим курс от три процедури за период от три месеца (една процедура месечно) и поддържане по една процедура на 6-12 месеца.
Основна терапия – 3 процедури (1 месечно), поддържаща терапия – 1 процедура на 6 месеца

 

350 лв. за процедура 

 

 

Плазмотерапия на зона около очи

80 лв.

Антицелулитна мезотерапия

160 лв.

Плазмотерапия с дермаролер

450 лв.

Плазмотерапия на скалп

300 лв.

Плазмотерапия + Хиалуронова киселина

700 лв.

Вижте цените и на лазерните процедури, предлагани в клиниката.