Дерматологична клиника София

Дерматологична клиника  София

Често задавани въпроси


Има ли клиниката договор със здравната каса?

Да, в Дерматологична клиника „София” можете да бъдете прегледани с направление №3 от личния Ви лекар при предварително записан час.Вижте по-подробна информация относно начина за записване на час за преглед.
  

Колко по-рано трябва да се запиша за преглед?

Определянето на час за преглед или манипулация зависи от конкретния преглед за консултация и от желанието Ви да бъдете прегледани от конкретен лекар. Можете да направите планиране по телефона на 02/ 472 13 56.

 

Как мога да се прегледам и лекувам без направление?

Всеки пациент, желаещ да направи консултация или манипулация в Дерматологична клиника „София”, може да се свърже с регистратурата на тел 02/ 472 13 56 или чрез тази форма и да запише час. Цените на предлаганите прегледи, изследвания и манипулации можете да видите тук.

 

Предлага ли Дерматологична клиника „София” прегледи за деца?

Да, специалистите, работещи в клиниката,имат дългогодишен опит в диагностиката и лечението на деца с дерматологични заболявания. Прегледи се осъществяват за деца на възраст от 1 месец до 18 години, независимо от спектъра на дерматологичните проблеми.

 

Как мога да получа резултатите от назначените изследвания?

В случай, че сте получили назначения за изследвания и сте решили да направите такива в Дерматологична клиника „София”, можете да получите резултатите си on-line. Преди да тръгнете попитайте на регистратурата за парола и код за достъп, за да имате възможност да проверите резултатите си чрез посочения уеб-сайт. След получаване на резултатите можете да се свържете с лекуващия си лекар по телефона или на предоставения Ви e-mail и да получите консултация на изследванията си.