Дерматологична клиника София

Дерматологична клиника  София

Записване за консултация

Записването на час за консултация в Дерматологична клиника „София” може да стане по един от следните начини:

1. По телефона:

На тел. 02/472 13 56 или на 0879 05 15 03, можете да запишете час за преглед при дерматолог

За Ваше удобство ползвайте следните интервали от време за връзка с нас по телефона:

понеделник - петък - от 9.00 до 19.00 часа

събота - от 10.00 до 14.00 часа

2. На място в клиниката:

В случай, че сте посетили клиниката, за да получите информация или за предходен преглед, можете да планирате своето следващо посещение на регистратурата или при лекаря - още преди да е завършил прегледа Ви. И в двата случая ще получите напомнящо талонче за датата и часа на следващия Ви преглед, както и за името на лекаря, който ще осъществи прегледа или заплануваната манипулация.

3. Чрез уеб-сайта на клиниката:

Чрез тази форма можете да изпратите запитване за консултация и нашият регистратор ще се свърже с Вас, за да уговорите удобно за Вас време за преглед.

Консултации на хронично болни пациенти:

В случай, че лекарят Ви прецени, че страдате от хронично заболяване, то Вие ще се нуждаете от по-продължително проследяване и лечение. Още по време на първия преглед лекарят ще Ви предостави възможност да използвате карта по програмата „Дългосрочна грижа”. Тази карта ще Ви служи и за отстъпка при продължителното наблюдение или терапия. На него лекарят ще планира датата и часа на следващото Ви посещение. В случай, че спазвате датите на назначените следващи прегледи, ще можете да се възползвате от отстъпка от цената на редовните прегледи и манипулации. Информация за тази програма и нивата на отстъпка можете да поучите на телефоните за записване.

Надяваме се, че по този начин чрез Вашето постоянство, нашите знания и умения, както и посредством диагностично-лечебните възможности на клиниката ни ще можем да постигнем по-бърз, качествен и продължителен контрол над заболяването Ви.