print | close

REVERSE - новият член в семейството на ДЕРМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА „СОФИЯ“


Една от най-големите частни клиники разширява дейността си

Седем години.

Точно толкова време мина от момента, в който Дерматологична клиника „София“ отвори врати за своите пациенти.

Години, в които клиниката събра едни от най-добрите млади специалисти в областта на дерматологията и създаде от тях екип.

Години, в които Дерма София се наложи като място, от което излизат щастливи и усмихнати хора.

Години на много труд, стремеж към постоянно усъвършенстване и търсене на нови диагностични подходи, терапевтични средства и технически възможности за предлагане на най-съвременната дерматологична грижа.

Години, в които клиниката разви потенциала си, до степен, че красивата и приветлива сграда на ''Белимел'' се оказа тясна, за да побере всички, на които специалистите от Дерма София могат да предложат своята компетентна помощ.

Именно затова след тези седем успешни и удовлетворяващи години, както ги определят специалистите от Дерматологична клиника „София“, беше взето решение за разширяване на дейността на клиниката чрез създаването на марката REVERSE и добавянето й към семейството на вече познатия бранд ДЕРМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА „СОФИЯ“.

REVERSE е не само новата и посветена на естетичната дерматология марка на Дерматологична клиника „София“, но и името на новата клиника, която предстои да бъде открита в началото на новата 2017 година. Чрез създаването на REVERSE специалистите от клиниката си поставят задачата да разделят естетичните услуги, които вече ще се предлагат под този бранд от диагностичните и терапевтични услуги в сферата на дерматологията и венерологията, които към момента са добре познати на пациентите.

С други думи REVERSE е проект, изцяло посветен на естетичната дерматология, а Дерматологична клиника „София“ продължава своя вече проправен път в терапевтичната дерматология.

Екипът на клиниката налага новата марка, воден на първо място от желанието си да продължи да предлага висококачествени, иновативни и високо-технологични услуги, и както до сега при постоянна грижа за комфорта на пациентите. При това разширение ще има място за повече пациенти, повече свободни часове при специалистите и още повече събития, свързани с работата двете марки.

Верни на досегашните си разбирания и REVERSE, както и Дерма София, ще продължи да предлага най-доброто оборудване, за да отговори напълно на нуждите на своите пациенти. На тяхно разположение ще бъдат прецизни и мощни лазерни системи от най-висок клас. Така Ultra Pulse C02-лазерът на Lumenis ще се погрижи за премахване на различни видове доброкачествени образувания от кожата. Премахването на белези и стрии ще бъде поверено на Er:YAG лазера в системата Fotona Dynamis SP. Лазерната терапия на розацея и акне и премахването на разширени капиляри от кожата ще се осъществява с един от най-добрите в класа си лазерни системи – Candela Gentel YAG Laser. Подмладяването и стягането на кожата на лицето и тялото ще бъдат гарантирани, благодарение на Exilis Elite, 3D- и 4D-терапията на Fotona, които заедно оформят най-съвременната и мощна терапия за колагенова стимулация и постигане на гарантирани резултати. Лазерната терапия все по-убедително навлиза и в сферата на терапията – в REVERSE ще бъде достъпна и концептуално новата вагинална терапия при стрес-инконтиненция и вагинално отпускане, както и лазерна терапия на хъркане.

Очакванията на пациентите ни по отношение на лазерната епилация ще бъдат посрещнати от най-съвременната и високотехнологична лазерна система Soprano Ice. Тя гарантира бърза, ефективна и напълно безболезнена епилация. Спектъра от машини за лазерна епилация, с които разполагаме се допълва от Light Sheer на Lumenis, който все още е смятан за златен стандарт в лазерната епилация и две Nd:YAG системи.

Разбира се в REVERSE ще се предлагат и всички инжекционни процедури, които да подмладят и подобрят вида на кожата на пациентите - мезотерапия, ботокс, плазмотерапия, както и така популярните филъри за скулптуриране на лицето, обем на устните, изглаждане на бръчиците и подобряване на лицевия контур. За гарантиране на максимални резултати от тези процедури, специалистите на REVERSE посвещават голяма част от времето си за повишаване на квалификацията си и подобряване на техниката си на работа.

Лекарите от REVERSE предоставят и лечение на дерматологични проблеми като розацея, акне, слънчева алергия и витилиго, както и мезотерапия на тяло и ботулинов токсин при повишено изпотяване.

Лечение ще бъде предлагано и за хората страдащи от косопад, разказват специалистите от REVERSE и споделят, че предстои разкриването на център за прецизна диагностика и терапия за този наболял проблем.

Всичко това и още много новости очаквайте в клиника REVERSE, където грижите за красотата и естествения външен вид ще бъдат поверени на добре-познатия екип от специалисти от Дерматологична клиника „София“.

И всичко това - за вашия комфорт и споделени усмивки.

*Статията е публикувана в списание Beauty Woman

close